Eforie Nord admin
Sun-Mar-2020 00:12:31 196 Vizualizari

Hotelul Fortuna beneficiaza de o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, la cateva sute de metri (la numai 10 minute) de plaja amplasat intr-un cadru natural exceptional. 

Hotel Fortuna clasificat la categoria de 3 stele, in urma renovarilor complete efectuate in anul 2011 cu camerele mult imbunatatite si cu preturi accesibile. Structura camerelor este impartita pe 4 nivele in: 98 de camere double matrimonial, 49 camere twin, 12 apartamente, dotate cu: mobilier nou, minibar, televiziune prin cablu, baie cu dus, plasa de insecte, sistem climatizare, camere cu balcon si mobilier de balcon, internet wireless, pardoseala din gresie cu covorase, telefon. Principalele atuuri ale hotelului sunt reprezentate de experienta indelungata si serviciile de calitate care imbinate cu beneficiile marine (plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii) vor desavarsi sejurul dumneavoastra. Receptia hotelului pune la dispozitia turistilor business corner-ul dotat cu fotolii reconfortante si conexiune la internet. Hotelul vine in intampinarea turistilor cu piscina in aer liber pentru adulti, club de biliard, piscina pentru copii, mini centru SPA (masaj, sauna), sala de fitness, lift, loc de joaca interior si exterior pentru copii, program de divertisment pentru copii si pentru adulti, conexiune wireless in tot hotelul.

>https://www.site.ro

  Trimite Mesaj

Anunţuri asemănătoare

Hotel Europa Eforie Nord

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat în staţiunea pitorească Eforie Nord, Hotelul Europa are camere elegante cu balcoane şi o vedere la mare. Restaurantul oferă locuri pentru până la 400 de persoane în interior şi pe terasă.… Eforie Nord

Report this ad

Seller information

admin

Poză profil

3 Anunţuri - See All

Ultima autentificare: 2020-05-23 16:02:15


  Trimite Mesaj


Alege o categorie

Acasă - Cazare